Marek ORT
šéfkuchár v Albrechte, ples v Opere, summit EU, privat-chef pre šľachtickú rodinu Lobkowitz, zakladateľ a odborný garant projektu ŠUHAJÍCI PRI PANVICI.
ŠUHAJÍCI PRI PANVICI je živý projekt, ktorý má ambíciu BAVIŤ SA VARENÍM. Sme emócia, sme veselá, chutná a voňavá spomienka na stretnutie s klientom, kolegom, kamarátom.
Aby pri odpovedi na otázku: ČO DNES BUDEM VARIŤ, človek negúľal očami. Máme ambíciu motivovať a inšpirovať ľudí k vareniu, na ktoré by si netrúfli. Inak povedané, kuracie prsia vie vysušiť každý. Šuhajíci sú tu na to, aby prsia zostali šťavnaté.
Značku založili v roku 2017 moderátor Milan JunioR Zimnýkoval a šéfkuchár Marek Ort, ako zaujímavú formu aktivity na teambuildingu.
Milan, ako moderátor rôznych eventov, videl priestor, Marek tomu dal obsah. Najdôležitejšie v tomto procese bolo nastavenie komunikácie. Aby sme ľuďom ukázali a dokázali, že vedia navariť veci, do ktorých by sa v živote nepustili. Marek nastavil recepty podľa svojho rukopisu a strážil proces samotného varenia a Milan to moderoval svojim štýlom, ktorý využíval pri rôznych gastro akciách v Čechách a na Slovenskou dávno pred programom Moja mama varí lepšie, ako tvoja. A práve pri nej sa Marek Ort a Milan Zimnýkoval spoznali a chtěli něco podniknout. Tak podnikli a postupne sa team ŠUHAJIX rozrástol.
Postupne sa k nám pridali ďalší a zo zážitkového varenia sa stalo HNUTIE, ktoré má niekoľko platforiem.
Dátum: 9.4.2021
Čas: 18:00 – 20:30
Cena: 49 EUR
Prihlásenie: svoj záujem o kurz mi napíšte na barbora@rebarbora.blog
Technické paramatre: webinár sa bude konať cez ZOOM. Bližšie informácie k pripojení Vám prídu v deň konania kurzu.
Čo potrebujete: počítač, pero, papier (ak vás priebežne budú napadať otázky, na ktoré bude priestor v poslednej časti webinára) a dobrú náladu.
Webinár plánovanie jedálnička vás dovedie k pestrému a vyváženému týždennému jedálničku, ušetrí peniaze, čas, nervy, prestanete plytvať jedlom a otázka, čo dnes budem variť, vás už určite nebude denno denne niekoľkokrát strašiť. Najväčším plusom plánovania bolo a je pre mňa šetrenie peňazí. Dokážete tak ušetriť aj stovky eur, keď sa posnažíte.
Pri plánovaní pekne uvidíte ako sa denno denne stravujete, či vaša strava obsahuje všetko čo má a ak trpíte určitou formou intolerancie, viete si zostaviť jedálniček s naozaj chutnými jedlami a nemusíte mať pocit, že ste o niečo ukrátení.
Čo sa dozviete?
Aké sú výhody plánovania jedálnička?
Ušetrím peniaze
Ušetrím čas
Neplytvám jedlom
Jem zdravšie a kvalitnejšie
Nejem junk food alebo ho jem oveľa menej
Mám vždy odpoveď, keď sa ma člen rodiny spýta: čo bude dnes na obed?
Ako začať plánovať?
Výber receptov (ako postupovať a kde nájdem inšpirácie)
Nakupovanie (spôsob nakupovania, aby som na nič nezabudla /nezabudol, kde nakupovať)
Predpríprava surovín
Time manažment pri plánovaní a varení pre rodinu, keďže toto má každý veľmi individuálne, prejdeme si zopár modelov
Čo si z kurzu okrem vedomostí “odnesiete”:
Mojich top 10 plánovacích rýchlych receptov
Príklad vegánskeho týždenného jedálnička
Špeciálne zľavové kódy na výhodný jednorazový nákup potravín v mojich obľúbených obchodoch a online obchodoch
Možnosť prikúpiť si zvýhodnený balíček individuálneho 5 týždňového plánovania so mnou prostredníctvom emailu
Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.
Vaša Barbora (0903 310 411)